Pasi pe Nisip

27 octombrie 2008
    Parabola asta mi-a spus-o un prieten si pentru ca m-a rascolit foarte mult (mi-a amintit cat de mici suntem in Universul asta), cand am ajuns acasa am cautat-o sa o pun si aici.
 

    Intr-o noapte un om a avut un vis. In visul lui mergea impreuna cu Dumnezeu pe o plaja. Pe cer au stralucit imagini din viata lui.

    In acelasi timp el a vazut doua perechi de pasi asternandu-se pe nisip: una era a lui, iar celalata pereche de pasi era a Lui Dumnezeu.

    Cand ultima secventa din viata lui a stralucit pe cer, a inceput sa urmeze din nou cu privirea itinerarul celor doua perechi de pasi.  A observat ca de multe ori de-a lungul vietii sale, pe nisip aparea decat un sigur set de urme …

    Era tocmai atunci cand trecuse prin cele mai grele clipe din viata lui.

    Acest lucru l-a nelinistit, si de aceea L-a intrebat pe Dumnezeu: "Doamne, eu am crezut ca atunci cand m-am hotarat sa te urmez, ma vei caluzi tot restul vietii mele, dar am observat ca atunci cand am trecut prin cele mai mari incercari, am fost singur, si pe nisip se asterneau doar pasii mei. Nu pot sa inteleg de ce m-ai parasit tocmai atunci cand aveam mai mare nevoie de Tine."

    Domnul insa i-a raspuns:

"Copilul Meu, Eu niciodata nu te voi parasi. Atunci cand ai trecut prin suferinte si incercari, si ai vazut decat un singur rand de pasi, Eu te purtam pe Bratele Mele." 

 

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X