Puteti fi ca ei!

26 octombrie 2008
    Ieri a fost Ziua Armatei Romane. Pe langa mutrele pline de gravitatea (electorala) ale oficialitatilor care depuneau coroane de flori pe la toate monumentele cu semnificatii militare si cimitirele patriei, am putut vedea si demonstratiile de forta (non-combat) ale armatei romane plina de profesionisti.
 
 
    Nu a lipsit nici campania de inrolare (de data aceasta, fara arcan) adresata tinerilor care vor o viata plina de aventura, belsug si fericirea de a sluji tara (sau comandantul care mai are ceva treaba pe acasa), deoarece MAPN are nevoie de ei.
    Nu stiu conditiile de lucru in armata decat din ce am auzit de la ceilalti si din ce am mai vazut pe la TV. Unii spun ca salariile sunt mari, altii ca nu (puteti citi si parerea unui comentator la mine pe blog), unii aduc argumentul unui loc de munca stabil, desi ne implicam din ce in ce mai mult in razboaiele altora, nici varsta de pensionare (mai redusa) nu e de neglijat.
    Cert este ca avem nevoie de o armata de profesionisti, iar cei care ar fi dorit sa faca parte din ea nu indeplinesc conditiile (de cele mai multe ori, cei din mediul rural nu au studii medii ).
   

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X