Armata romana si Flinstone

24 octombrie 2008
    Militarii romāni din Kosovo se plāng c? autoturismele ARO, pe care le au la dispozi?ie pentru patrulare , nu le ofer? niciun fel de protec?ie, īns? oficialii din Ministerul Ap?r?rii spun c? nu exist? bani pentru īnlocuirea ma?inilor, pe care militarii italieni din Kosovo le numesc "Flinstone" (via Realitatea).
    Ca un bun patriot ce sunt, comentez si eu ca macaronarii nu au de unde stii performantele ARO-ului, la vremea lui fiind supranumit "Zimbrul Carpatilor" (chiar era o masina de teren buna!). As fi curios sa stiu ce masini au si ei (nu cumva Fiat-uri 850?).
    Plangerile militarilor romani sunt justificate, daca te gandesti cati romani au fost ucisi pana acum in razboaiele altora, dar am gasit si solutia.
    Tot voiau parlamentarii romani sa-si innoiasca parcul auto si sa-si schimbe laptop-urile ( Sony Vaio ), asa ca propun ca limuzinele sa intre in dotarea armatei romane (pentru trupele dislocate in Kosovo, Afganistan, Irak), iar laptoapele sa fie date pe inventar soldatilor aflati in zonele de conflict, pentru a putea afla vesti pe mess de la familia lor.

Tags: , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X