Stirile din tabloidele de azi

28 august 2008
Cancan
Zavoranca a renuntat la telenovela (cica de frica mamei, dar cred ca si-a dat seama ca e depasita!)

Moni o evita pe Diana Munteanu (daca nici parasutele nu se mai inteleg!)

Casuneanu Jr. e jecmanit pe santierele patriei (Degeaba a facut omul plangeri pe la Politia Prahova, politistii e tot oameni, trebuie sa traiasca si ei, nu? Daca ar primi si ei o atentie, acolo, ca de exemplu sa le asfalteze cineva drumurile pana la vilele pe care si le-au facut prin statiunile de pe Valea Prahovei, altfel ar reactiona la reclamatiile omului de afaceri, pe cand asa se multumesc doar cu bacsisul pe care il primesc de la hoti!)

Click
raluca sandu a ocupat biroul lui taica-sau (Ai grija, nea Sandule, sa nu-ti lase ceva prafuri pe acolo, ca poate te mai viziteaza vreun fotbalist. Daca e unul mai slab cu duhul, va crede ca e zahar pudra pentru cafea, si-o sa-l gaseasca FIFA dopat la meciul cu Lituania)

Andreea Banica ne invata pozitiile sexuale pe plaja (alta profa de sex?)

Israela se lauda ca a facut sex si cu bazinul fracturat (ne lasi? tu poate doar te uitai!)

Atac
Nicolae Guta sponsorizeaza spectacolele de manele (e marketing, sa-si arate talentul!)

Bittman nu lasa bacsis la barmani (nu mai are de unde!)

anca badiu refuza sa cante din cauza kilogramelor in plus (Datorita unor probleme de sanatate, Anca s-a ingrasat 10 kg, cred ca are nevoie de incurajarile fanilor si a celor ce o apreciaza sa treaca peste acest impediment; are voce, spre deosebire de alte pseudo-cantarete. Succes Anca si multa sanatate! Vei trece si peste asta!)

 

 

Libertatea
Cleopatra Stratan va concerta pe 27 septembrie pe Stadionul Cotroceni (Parca se maturizeaza prea repede copilul asta! La inceput, cand a scos prima melodie, primul videoclip il mai stiti pe Ghita? era simpatica foc, toata lumea era innebunita de talentul ei, canta din placere, cu inocenta copiilor de 3 ani. Acum cred ca incepe sa devina un copil exploatat, de pe urma caruia taica-sau vrea sa castige cat mai multi bani. Pavele, chiar daca pe tine nu te mai tocmeste lumea pe la nunti si spectacole, lasa fata sa-si traiasca si ea copilaria, ca peste douazeci de ani va canta acelasi gen de melodii ca si tine: Eu beu)

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X