Messengerul provoaca dependenta

27 august 2008
    Stirea am citit-o la Marius pe blog, si se pare ca dependentii de messenger ajung chiar la psihiatru :
 
Patru ieseni, cu varste intre 19 si 27 de ani, au ajuns la Spitalul Socola din cauza dependetei de messenger.
Da, ma gandeam eu ca nu mai e mult si se va ajunge si la asta. Totusi, ma mira numarul cam mic al celor care-au ajuns la nebuni pentru ca-si petreceau cel putin 20 de ore pe zi in fata calculatorului, dand buzz -uri si mass-uri. Sunt convins ca-n toata tara se-nregistreaza astfel de cazuri si cred ca numarul acestora va creste in curand.
Eu petrec in jur de 8-10 ore pe zi in fata calculatorului, pentru ca am un simt al masurii, spre deosebire de membrii generatiei Messenger, care au un simt al mass-urilor… Tin fereastra de Messenger deschisa toata ziua si mass-urile tampite ma enerveaza la culme, ca si buzz -urile… Nu-mi place sa discut cu membrii generatiei Messenger, care au un IQ subunitar dar nici sa raspund zecilor de intrebari puse de-a valma de catre unii bloggeri incepatori.
Folosesc in jur de 1-3 ore pe zi programul Yahoo Messenger , pentru discutii. Nu ma deranjeaza mass-urile de la alti bloggeri, care contin linkuri catre posturi interesante si nici intrebarile importante, carora le pot da un raspuns. De aceea, eu nu consider dependent de Messenger.
Va considerati dependenti de Messenger? Cunoasteti dependenti de Yahoo Messenger? Care-i parerea voastra despre ei?

 

Tags: , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X